HomeReceptyCelé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle - bude křehká a 1000krát...

Celé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle – bude křehká a 1000krát chutnější

Jedna Ruska, která cestovala na Bali, vyprávěla, jak místní obyvatelé vaří rýži, aby byla křehčí a jemnější a také aby dobře absorbovala omáčky a zachovala si všechny užitečné látky.

Obiloviny by se měly důkladně propláchnout a nechat hodinu ve studené vodě.Při vaření bude na jeden šálek obilovin potřeba pouze jeden a čtvrt šálku vody.

Rýži přiveďte k varu a minutu ji udržujte na silném ohni, poté snižte teplotu na střední a vařte pět minut.Poté snižte teplotu na nízkou a vařte dalších 10 minut.

Poté, aniž byste sundávali pokličku, nechte pokrm stát, píše zenový kanál Nasťa Halva.

Dříve zkušené hostitelky prozradily několik kulinářských triků, s jejichž pomocí udělají perlový knedlík jemný a křehký.

Celé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle – bude křehká a 1000krát chutnější.

Foto: snímek obrazovky z kanálu Nasty Halvy Zen

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Rýži je skutečně důležité vařit správným způsobem, aby byla křehká a chutná. Tato rady se zdají být užitečné, určitě je vyzkouším při příštím vaření. Děkuji za tipy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten