Home Recepty Celé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle – bude křehká a 1000krát...

Celé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle – bude křehká a 1000krát chutnější

3

Jedna Ruska, která cestovala na Bali, vyprávěla, jak místní obyvatelé vaří rýži, aby byla křehčí a jemnější a také aby dobře absorbovala omáčky a zachovala si všechny užitečné látky.

Obiloviny by se měly důkladně propláchnout a nechat hodinu ve studené vodě.Při vaření bude na jeden šálek obilovin potřeba pouze jeden a čtvrt šálku vody.

Rýži přiveďte k varu a minutu ji udržujte na silném ohni, poté snižte teplotu na střední a vařte pět minut.Poté snižte teplotu na nízkou a vařte dalších 10 minut.

Poté, aniž byste sundávali pokličku, nechte pokrm stát, píše zenový kanál Nasťa Halva.

Dříve zkušené hostitelky prozradily několik kulinářských triků, s jejichž pomocí udělají perlový knedlík jemný a křehký.

Celé generace vařily rýži špatně: udělejte tohle – bude křehká a 1000krát chutnější.

Foto: snímek obrazovky z kanálu Nasty Halvy Zen

3 COMMENTS

  1. Jaká je správná technika vaření rýže podle těchto tipů? Může se skutečně stát 1000krát chutnější? Zajímavé!

    • Ano, pokud dodržíte tyto tipy, vaše rýže se skutečně stane křehkou a 1000krát chutnější. Stačí důkladně propláchnout obiloviny, dodržet správný poměr vody a postupný postup vaření podle instrukcí. Určitě to stojí za vyzkoušení!

  2. Rýži je skutečně důležité vařit správným způsobem, aby byla křehká a chutná. Tato rady se zdají být užitečné, určitě je vyzkouším při příštím vaření. Děkuji za tipy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version