HomeZajímavéCo nepřidávat do řízků: 3 přísady, které pokrm definitivně zničí

Co nepřidávat do řízků: 3 přísady, které pokrm definitivně zničí

Kotlety – to je klasický pokrm, který miluje mnoho lidí.Zdálo by se, že co může být jednoduššího než připravit chutné a šťavnaté řízky? I v této zdánlivě jednoduché záležitosti však existují tajemství a triky, které pomohou vytvořit dokonalý pokrm.

V tomto textu vám prozradíme několik odborných rad, jakým surovinám se při přípravě řízků z mletého masa vyhnout.

Za prvé, chléb v namočené formě, který je mnoho lidí zvyklých přidávat do mletého masa, ve skutečnosti kazí chuť řízků a dělá je hutnými a hrubými.

Za druhé syrové vejce , zejména bílek, dělá sekanou tuhou a hrubou, proto je lepší ho vyřadit nebo použít pouze žloutek.

Za třetí, majonéza , kterou některé hospodyňky přidávají pro šťavnatost, je zcela zbytečnou přísadou, protože stačí mleté maso pouze dobře prohníst a prošpikovat.

Kromě toho bychom měli zapomenout na dušení kotlet, protože aby si zachovaly šťavnatost, musí se nutně smažit na vysokém žáru, aby se vytvořila kůrčička, která udrží šťávu z masa uvnitř.

Odmítnutím přidání syrového vejce, chleba, majonézy a dušením řízků tedy můžete připravit opravdu chutné, měkké a šťavnaté řízky.Dodržujte tyto jednoduché rady a vaše řízky se stanou skutečným kulinářským mistrovským dílem, na kterém si pochutná celá domácnost.

Martina Polanova
Martina Polanova
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten