Home Recepty Hoďte plátek do hrnce s vodou – boršč bude chutnat lépe než...

Hoďte plátek do hrnce s vodou – boršč bude chutnat lépe než ten od vaší babičky: hlavní ingredience se jmenuje

2

Každá hospodyňka sní o tom, že uvaří dokonalý boršč.Boršč je skutečné umění, kterému se mnozí učí celý život.Existuje jedna ingredience, díky níž bude váš pokrm milionkrát chutnější než obvykle.Okamžitě pocítíte, jak vaše kulinářská autorita stoupne v očích vaší rodiny a přátel.

Tajemství spočívá v tom, že se do boršče krátce před koncem vaření přidá malý kousek másla.Díky tomu získá polévka neobvyklou strukturu a bohatou chuť, píší Belnovosti.Ideální načasování je poslat máslo do hrnce 5 minut před tím, než je hotový.

Dříve jsme si řekli, proč je třeba vařit led v hrnci.

2 COMMENTS

  1. Hoďte plátek do hrnce s vodou – boršč bude chutnat lépe než ten od vaší babičky! Jsem naprosto s touto radou souhlasu, přidání másla do boršče opravdu udělá zázraky. Už teď si nedokážu představit boršč bez této ingredience!

  2. Proč se přidává máslo až krátce před koncem vaření boršče? Může to skutečně ovlivnit chuť polévky? Zajímavé!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version