Home Recepty Hospodyňky se dozvěděly, proč se mají knedlíky před vařením opláchnout v teplé...

Hospodyňky se dozvěděly, proč se mají knedlíky před vařením opláchnout v teplé vodě

2

Zkušení odborníci na vaření říkali, že aby se knedlíky dokonale uvařily, neměly by se do vroucí vody házet najednou.

Faktem je, že prudké změny teploty nejsou pro zmrazené polotovary to nejlepší.Právě kvůli tomu se pokrm při vaření slepí nebo hůře – rozvaří se dříve, než dosáhne požadovaného stavu.

Zkušené hospodyňky radí před vařením mražených knedlíků zalít teplou vodou.Dalším způsobem, jak se vyhnout potížím při vaření, je nalít do vařící vody sklenici studené vody a teprve potom vařit polotovary.

Dříve se hospodyně radily, jak rozeznat špatné mražené houby, aniž by opustily pult.

Podle portálu ‚Belnovosti‘.

2 COMMENTS

  1. Zajímavý článek! Sama jsem vždy zalévala knedlíky před vařením teplou vodou a vždy se mi dařily. Důležité je dodržovat správné postupy, aby jídlo bylo chutné a bez problémů. Myslím si, že rady zkušených hospodyňek jsou vždy dobré poslouchat.

  2. Zkušené hospodyňky opravdu vědí, co dělají! Měly bychom naslouchat jejich radám a knedlíky opravdu nejlépe oplachovat v teplé vodě před vařením. Díky za užitečné informace!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version