Masopust se tradičně slaví přípravou různých palačinek.Kromě obvyklých tenkých palačinek proto můžete připravit i palačinky plněné.
Šéfkuchařka Yulia Arkhipova radí opustit standardní náplně a vyzkoušet něco nového a originálního.
Můžete si například připravit palačinky s náplní z tvarohu a konzervovaných broskví.Tvaroh smíchejte s trochou medu a skořice, přidejte nakrájené konzervované broskve a podle chuti zakysanou smetanu.
Rafinovanější variantou jsou palačinky plněné avokádem a filety ze solené červené ryby.K tomu je třeba vybrat zralé avokádo, rozmačkat ho a smíchat s nakrájenou červenou rybou.V případě potřeby přidejte do náplně tvaroh.
Dostanete vynikající palačinky s avokádovou a červenou rybí náplní.
Foto: jcomp/freepik.com.
Místo červeného kaviáru lze použít levnější, ale neméně chutný kaviár štiky.K přípravě nádivky budete potřebovat také zelenou cibulku a vařená vejce.Kaviár smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou a vejci a zalijeme zakysanou smetanou.
Dříve odborníci prozradili, jak ušetřit na palačinkách na Palačinkářský den.