HomeReceptyJen špetka: díky této přísadě bude každá omeleta nadýchaná a vzdušná, jak...

Jen špetka: díky této přísadě bude každá omeleta nadýchaná a vzdušná, jak je to jen možné

Hlavní chloubou každé hostitelky při přípravě omelety je samozřejmě výška pokrmu.Pokud se nadýchaný vaječný nákyp nepovede, vyplatí se přidat do směsi jednu tajnou přísadu.

Ať už je recept na omeletu a způsob její přípravy jakýkoli, můžete do ní přidat sodu.Navíc by se to mělo udělat včas.

Jakmile jsou vejce a mléko smíchány a osoleny, zde je třeba do směsi vhodit jedlou sodu a vše důkladně promíchat.

Hlavně si zapamatujte důležité pravidlo, sody by mělo být velmi, velmi málo, doslova malá špetka.V opačném případě, uvádí web belnovosti, bude mít omeleta charakteristickou kyselou chuť.

Již dříve bylo uvedeno, jak uvařit úplně stejnou omeletu z mateřské školy.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Jsem velkým fanouškem přidání sody do omelety! Myslím si, že díky této přísadě skvěle zvládnu nadýchat každou omeletu a udělat ji vzdušnou. A nemůžu souhlasit víc s tím, že je opravdu důležité přidat s jemnou rukou, jen špetku, jinak riskujete kyselou chuť.

  2. Jsem do vaší rady, použít sodu při přípravě omelety zní zajímavě. Určitě to vyzkouším a uvidím, jaký bude výsledek. Díky za tip!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten