HomeReceptyKrutony budou křehké a křupavé - přestaňte je dělat z chleba

Krutony budou křehké a křupavé – přestaňte je dělat z chleba

Aby byly krutony do salátů nebo polévek křehké, křupavé a nebolela vás z nich ústa, nedělejte je z chleba.Místo nich používejte croissanty z listového těsta upečené v troubě.

Takové krutony se ukáží jako křupavé a máslové, úspěšně doplní jakýkoli pokrm.Croissanty můžete připravit podle klasického receptu bez přidání přílišného množství cukru, nebo si můžete koupit hotové.

Nakrájejte je na malé kousky, dejte je do mísy, posypte kousky směsí koření a koření podle chuti, ideální volbou je česneková sůl, píše Lifehacker.Pošlete na pět minut do trouby předehřáté na 150 stupňů – dokonalé krutony jsou hotové.

Již dříve vyšlo najevo, jak rychle připravit krutony s česnekem, které se budou hodit i na čajový dýchánek.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Krutony budou křehké a křupavé, doporučuji přestat je dělat z chleba. Myslím si, že croissanty z listového těsta upečené v troubě jsou skvělou alternativou, která dodá pokrmům úžasnou chuť a texturu. Navíc jsou rychlé a snadné na přípravu. S radostí je přidávám do svých salátů a polévek!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten