HomeZajímavéLékař odhalil, které potraviny mohou více škodit než prospívat

Lékař odhalil, které potraviny mohou více škodit než prospívat

Mnoho produktů, které jsou považovány za užitečné, ve skutečnosti nesou spoustu nebezpečí.Takový je názor endokrinoložky Zuchry Pavlové.Lékařka na svém kanálu na Telegramu vyvrátila mýty o prospěšnosti produktů, které jsou oblíbené mezi příznivci zdravého životního stylu.

Nejprve je třeba se pozorně podívat na sladké jogurty a tvarohy.S barevnými etiketami slibujícími zdraví a krásu obsahují přemrštěné dávky cukru.To znamená, že mohou vést k nadváze a cukrovce.

Za druhé džusy a ovocné nektary.Tyto nápoje jsou doslova nasyceny fruktózou, která není dobrá pro trávení a metabolismus.

Za třetí, odtučněné mléčné výrobky.Výrobci nám slibují mléko bez dalších kalorií.Ve skutečnosti jsou tyto výrobky plné stabilizátorů a zvýrazňovačů chuti.Tedy škodlivých umělých přísad.

Za čtvrté, müsli tyčinky zakoupené v obchodě.Jsou inzerovány jako zdravá snídaně z celých zrn.V praxi se však z müsli vyklube tučný a kalorický dezert s přidaným cukrem.

Za páté, užitečnost instantních kaší, proteinových tyčinek a bezlepkových výrobků je zpochybňována, poznamenala Zuhra Pavlová.

Buďte proto ostražití a pečlivě studujte etikety na obalech.A pak vám zdravý životní styl skutečně prospěje!

Martina Polanova
Martina Polanova
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten