HomeReceptyNalijte přímo do hrnce: zakalený vývar se před vašima očima vyčistí

Nalijte přímo do hrnce: zakalený vývar se před vašima očima vyčistí

Zkušené hospodyňky popsaly způsob, jak rychle zprůhlednit kalný masový vývar.

K tomu bude zapotřebí jedno slepičí vejce.

Vývar zchladíme na 60-70 stupňů, bílek rozšleháme vidličkou a začneme ho bez přestávky přilévat do hrnce.

Poté postav nádobu na oheň, přiveď tekutinu k varu a za občasného míchání ji pět minut vař.

Poté vývar přeceďte a uvidíte, že se stal průhledným a chutným, píše autorka zenového kanálu ‚Vaření s Kalninou Natalií‘.

Již dříve vyšlo najevo, co je třeba přidat do boršče, aby byl mnohem chutnější.

Nalijte přímo do hrnce: zakalený vývar se před vašima očima vyčistí.

Foto: Snímek obrazovky zenového kanálu ‚Vaření s Kalninou Natalií‘

Martina Polanova
Martina Polanova
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten