Home Recepty Ne maso a ne rýže: naplňte papriky novou náplní – na klasiku...

Ne maso a ne rýže: naplňte papriky novou náplní – na klasiku si už nevzpomenete

0

Experimentální kuchaři navrhli originální ingredience pro plnění paprik, protože i fanoušky tohoto pokrmu už nudí obvyklé maso a rýže.Novou nádivku určitě ocení hosté i příbuzní.

Chutnou a užitečnou náhradou bude treska a zelenina.Budete potřebovat: sladkou papriku – 5 kusů, lilek – 1 kus, rajče – 1 kus, tresčí játra – 1 plechovku, vařená vejce – 4 kusy, cibuli – 2 kusy, petrželovou nať a sůl – podle chuti.

Smíchejte s treskovými vařenými vejci a nakrájenou cibulí rozdrcenou vidličkou.Do formy na pečení vložíme oloupané papriky a celý lilek.Zeleninu pečeme 20 minut při teplotě 200 °C.

Poté nakrájejte lilek a přidejte ho do vaječné směsi.Na stejné místo pro šťavnatost vložte nakrájené rajče.Papriky touto nádivkou naplňte, ozdobte bylinkami a můžete podávat, píše portál Baby Blog.

Již dříve bylo oznámeno, jaké tři nečekané produkty promění obyčejnou olivu v lahůdku.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version