HomeReceptyPřidejte tuto přísadu: hosté si budou olizovat prsty z vašich řízků

Přidejte tuto přísadu: hosté si budou olizovat prsty z vašich řízků

Rybí řízky jsou oblíbeným pokrmem mnoha hostitelek, každý má své vlastní triky, ale podle tohoto receptu bude pokrm neuvěřitelně šťavnatý a chutný.

Na začátek je třeba čerstvé ryby očistit a odstranit všechny kosti.Poté filet nakrájíme na malé kostičky a přeneseme ho na hluboký talíř.Poté přidáme vejce a strouhanku.Vzniklý základ je třeba osolit a opepřit.Dále vložíme oblíbené bylinky a citronovou šťávu.Citron pokrm zjemní a zůstane šťavnatý a čerstvé bylinky mu dodají pikantnost.Všechny ingredience smíchejte do homogenní hmoty a můžete smažit.

Vytvarujte kotlety a položte je na rozpálenou pánev předem potřenou olejem.Smažte z každé strany dozlatova.Hotové můžete podávat s oblíbenou omáčkou, uvádí portál ‚Belnovosti‘.

Dříve kuchaři odhalili tajemství lahodného kysaného zelí.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Přidání této přísady opravdu udělá z vašich rybiček něco úžasného! Hosté si budou olizovat prsty a budou si to jistě chtít zopakovat. Skvělý tip pro všechny kuchařky, které chtějí udělat dojem!

  2. Rybí řízky jsou prostě nejlepší, když jsou krásně šťavnaté. Tento recept vypadá skvěle, určitě ho vyzkouším a hosté se budou jistě olizovat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten