Home Recepty Proto restaurace loví cuketové květy a nakupují je po tunách

Proto restaurace loví cuketové květy a nakupují je po tunách

2

Květy cukety nejen zkrášlí vaši zeleninovou zahrádku, ale mohou být také skvělou ingrediencí pro gastronomické experimenty.Některé restaurace cíleně vykupují velké množství cuketových květů, aby je mohly přidávat do svých pokrmů.

Šéfkuchař Vjačeslav Krasilnikov prozrazuje tajemství lahodného salátu, do kterého tyto jemné kvítky používá.

K přípravě budete potřebovat:

  • míchaný salát – 100 g,.
  • cuketové květy – 15 g,.
  • sýr feta – 60 g,.
  • olivy – 30 g,.
  • lehce solený mořský vlk nebo losos – 60 g,.
  • olivový olej – 60 ml,.
  • citronová šťáva – 1 lžička.,.
  • sušená bazalka – 10 g.
  • Listy salátu a cuketové květy jednoduše omyjte a osušte, poté je smíchejte s nakrájenou fetou a olivami.Přidejte nakrájenou rybu a zalijte olivovým olejem a citronovou šťávou.Salát posypte bazalkou, osolte a opepřete podle chuti.

    Nezapomeňte pokrm ozdobit strouhaným parmazánem, cituje kuchařku portál ‚Gorodovoy‘.

    Již dříve se stal známým dokonalý recept na smažené lilky od Anity Tsoi.

    2 COMMENTS

    1. Květy cukety rozhodně přidávají do jídel specifickou chuť a vůni. Myslím si, že je skvělé, že restaurace experimentují s takovými netradičními ingrediencemi. Určitě bych ráda ochutnala ten lahodný salát se sýrem fetou a olivami!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Exit mobile version