HomeReceptySmažení brambor by se mělo provádět pouze tímto způsobem: Kuchaři vám řekli,...

Smažení brambor by se mělo provádět pouze tímto způsobem: Kuchaři vám řekli, co děláte špatně

Zdálo by se, že co může být jednoduššího než smažení brambor.Nicméně i tuto tolik oblíbenou přílohu je třeba připravit správně.Hlavním tajemstvím zkušených kuchařů je, abyste nakrájenou zeleninu před vařením omyli.

Dělá se to z jediného důvodu – aby se zelenina zbavila přebytečného škrobu.Právě tato látka způsobuje, že brambory při smažení absorbují velké množství oleje, rozpadají se a nakonec se změní na kaši.

Jak radí redakce Sante, před vařením by se plátky brambor neměly jen omýt, ale také na chvíli namočit do studené vody.Díky tomu se z nich vyloučí veškerý škrob.Zároveň je důležité nezapomenout zeleninu osušit.V opačném případě bude celá kuchyň i oblečení v olejových skvrnách.

Již dříve vám odborníci na vaření prozradili recept na bramborovou kaši, který jste pravděpodobně nevyzkoušeli.

Martina Polanova
Martina Polanova
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten