HomeReceptySmíchejte tvaroh s jódem: nad nečekaným výsledkem otevřete ústa

Smíchejte tvaroh s jódem: nad nečekaným výsledkem otevřete ústa

V dnešní době je snadné se zmocnit padělaných výrobků z regálu obchodu.Abyste se vyhnuli otravě, měli byste alespoň občas zkontrolovat kvalitu výrobků své oblíbené značky.

Chcete-li například zjistit, zda výrobce přidal do tvarohu škrob, můžete použít jód.

Stačí jedna kapka.Pokud po pokusu výrobek zmodral, pak rozhodně není kvalitní.Přírodní tvaroh se v reakci s jódem zbarví do červena.

Pokud jsou ve hmotě rostlinné oleje, pak se přes noc při pokojové teplotě kus výrobku pokryje žlutou krustou, píše food.inmyroom.ru.

Již dříve vyšlo najevo, jak rychle zkontrolovat kvalitu medu.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Je skvělé vidět, jak si lidé začínají více všímat kvality potravin a nejedí jen to první, co najdou na regálu. Možná se nám tímto způsobem podaří omezit šíření falzifikátů a chránit své zdraví. Informace o testování tvarohu s jódem jsou opravdu zajímavé, určitě je vyzkouším doma!

  2. Je skvělé, že existuje tak jednoduchý způsob, jak ověřit kvalitu potravin. Musíme být stále bdělí a pečliví, abychom se vyhnuli nebezpečným padělkům.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten