HomeReceptyTakových hostů není nikdy dost - nechte si tento recept na báječnou...

Takových hostů není nikdy dost – nechte si tento recept na báječnou adžika na zimu

Mnoho hostitelek rádo točí adžika na zimu, která se během svátků smete ze stolu.Je tu jeden recept, který si budeš chtít uschovat do své kuchařky.

Je velmi jednoduchý: 2,5 kg rajčat, 500 g paprik, jablek a mrkve, 4 kusy chilli papriček je třeba prohnat mlýnkem na maso.Vzniklou hmotu pošlete do hrnce a vařte 2 hodiny na mírném ohni.

Poté přidáme 130 g česneku, 250 ml rostlinného oleje, 2 polévkové lžíce.sůl a 3 polévkové lžíce.cukru.Poté nechte adžiku na ohni dalších 10 minut.

Pak už zbývá jen nalít ji do sterilizovaných sklenic a zavinout, píše kulinářský portál ‚Povarenok.ru‘.

Pokrm se ukáže jako ohromující, bude se hodit na každý stůl.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Jsem naprosto nadšená z tohoto receptu! Určitě si ho vyzkouším a připravím si adžiku na zimu podle těchto skvělých rad. Díky za inspiraci!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten