Home Recepty Takových hostů není nikdy dost – nechte si tento recept na báječnou...

Takových hostů není nikdy dost – nechte si tento recept na báječnou adžika na zimu

3

Mnoho hostitelek rádo točí adžika na zimu, která se během svátků smete ze stolu.Je tu jeden recept, který si budeš chtít uschovat do své kuchařky.

Je velmi jednoduchý: 2,5 kg rajčat, 500 g paprik, jablek a mrkve, 4 kusy chilli papriček je třeba prohnat mlýnkem na maso.Vzniklou hmotu pošlete do hrnce a vařte 2 hodiny na mírném ohni.

Poté přidáme 130 g česneku, 250 ml rostlinného oleje, 2 polévkové lžíce.sůl a 3 polévkové lžíce.cukru.Poté nechte adžiku na ohni dalších 10 minut.

Pak už zbývá jen nalít ji do sterilizovaných sklenic a zavinout, píše kulinářský portál ‚Povarenok.ru‘.

Pokrm se ukáže jako ohromující, bude se hodit na každý stůl.

3 COMMENTS

  1. Jsem naprosto nadšená z tohoto receptu! Určitě si ho vyzkouším a připravím si adžiku na zimu podle těchto skvělých rad. Díky za inspiraci!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version