V předvečer 23. února začíná každá hostitelka přemýšlet o tom, jakým kulinářským mistrovským dílem může potěšit svou drahou polovičku.Mnozí se při výběru zastaví u neobvyklých salátů, jejichž podrobné recepty jsou všude vyvěšeny.Tentokrát vám nabízíme vzít na palubu recept na salát s názvem ‚Brutální‘ odpovídající duchu svátku.
Budeme potřebovat tyto ingredience:.
Klíčovou složkou salátu je balzamiková zálivka.
Foto: CA Creative/unsplash.com.
Recept na vaření:.
Nejdříve uvaříme hovězí a slepičí vejce.Pak nakrájíme maso, okurky, rajčata a cibuli na malá slámová kolečka.Vezmeme hrubé struhadlo a nastrouháme sýr a vejce.Všechny ingredience důkladně promícháme a můžeme začít připravovat dresink.
Rozdrtíme stroužek česneku, přidáme majonézu a balzamikovou omáčku.Zálivku promícháme a přelijeme s ní ostatní suroviny.Ochutnáme, pokud chybí sůl, vždy se hodí solnička.