HomeŽivotní stylZ nože se stane břitva - tak rychlé a snadné to je

Z nože se stane břitva – tak rychlé a snadné to je

Věčný problém hostesek – tupé nože.Při jejich broušení existují nuance, o kterých ne každý ví.Pokud zvolíte špatný úhel, můžete ostří ještě více otupit.Problém má jednoduché řešení – stačí na nůž nasadit trubičku.

Stačí průměr 1-1,5 centimetru.Může to být například trubka o průměru 16 mm pro podlahové vytápění.V ní je třeba udělat řez po celé délce a pak do takového zařízení vložit nepracovní plochu nože.

S takovým nekomplikovaným kuchyňským příslušenstvím si ho může nabrousit každý.Tajemství spočívá v tom, že řezná plocha svírá pravý úhel, který se při pohybu po kameni nemění.

Z nože se stane břitva – tak snadné a rychlé to je.

Foto: Snímek obrazovky kanálu Alexandra Polulyakha na YouTube.

Již dříve vyšlo najevo, jak snadné je obnovit vyhořelou lampu pomocí fólie.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Z nože se stane břitva – tak snadné a rychlé to je! Myslím si, že je důležité dodržovat správný úhel broušení, aby se nůž nepoškodil. Tato metoda s trubičkou se mi zdá velmi efektivní a snadno proveditelná i pro méně zkušené. Díky za inspirativní článek!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten