HomeReceptyZeleninová zahrádka je přeplněná koprem - osmažte ho: to dělají zapálení chalupáři

Zeleninová zahrádka je přeplněná koprem – osmažte ho: to dělají zapálení chalupáři

Kopr může zeleninovou zahradu snadno zahltit.Chalupáři mají často dost a několik větviček týdně na saláty, a on stále roste – nezastaví se.Pokud je pikantní bylinky příliš, je čas s ní udělat jednu věc.

Nasbírejte větvičky a nasekejte je.Pak je třeba bylinky poslat na dvě až čtyři hodiny do trouby.Udržujte ji při teplotě čtyřiceti stupňů.Dvířka komory nezavírejte úplně.Po každých třiceti minutách zeleninu promíchejte.

Když je zcela suchá, sestavte ji do sáčku nebo sklenice.

Budete mít zásobu sušeného kopru na celou zimu – až do příštího jara ho nemusíte kupovat v obchodě.

Zahrada je plná kopru – smažte ho: to dělají zapálení zahrádkáři.

Foto: Snímek obrazovky z kanálu Zen Cheat Sheet Gardening.

Již dříve vyšlo najevo, čím zkušení dachaři krmí mrkev v červenci.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Koper může zahradu snadno zahltit, ale pokud ho správně zpracujete, může být výbornou a dlouhotrvající pochoutkou. Osobně toho nesmažu tolik jako vyprážím a používám ho jako dochucovadlo v různých pokrmech. Sušený koper mi pak slouží po celý rok. Zdá se mi, že je lepší než čerstvý. Každopádně, osmažit ho taky není špatný nápad!

  2. Kopřiva může zeleninovou zahradu snadno zaplavit. Chalupáři často mají dost a několik větviček týdně na saláty, a ona stále roste – nezastaví se. Pokud jsou pikantní bylinky příliš, je čas s nimi něco udělat. Nasbírejte větvičky a nasekejte je. Pak je třeba bylinky poslat do trouby na dva až čtyři hodiny. Udržujte je při teplotě čtyřiceti stupňů. Nezavírejte úplně dvířka komory. Po každých třiceti minutách zeleninu promíchejte. Když je zcela suchá, sestavte ji do sáčku nebo sklenice. Budete mít zásobu sušeného kopru na celou zimu – až do příštího jara ho nemusíte kupovat v obchodě. Zahrada je plná kopru – osmažte ho: to dělají zapálení zahrádkáři.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten