HomeReceptyVyrobeno a ahhhh - jako u babičky na vesnici: záludnosti solení sádla

Vyrobeno a ahhhh – jako u babičky na vesnici: záludnosti solení sádla

V mnoha rodinách je sádlo téměř nejdůležitějším produktem.S ním i smažené brambory dopadnou božsky, i boršč, i jen tak na kousku chleba – skvěle.Proces solení je snadný, ale jsou tu jemnosti.

Například kus vepřového masa by měl být jen z boku nebo zezadu.Tyto oblasti jsou nejkřehčí a nejchutnější.Vyberte si kus, který nemá mnoho žilek.

Dobrý výrobek má vždy bílou barvu; pokud je žlutý, je starý.

Složení: Složky, které se používají při výrobě, jsou v souladu se zákonem o ochraně životního prostředí:

  • 250 gramů sádla.
  • 1 polévková lžíce hrubě mletého černého pepře.
  • 4 stroužky česneku.
  • bobkový list.
  • Ještě jedno vylepšení – stačí hrubá sůl (půl šálku).

    Jak solit sádlo:

    1. Česnek nasekáme, smícháme se solí a pepřem.
    2. Nakrájejte kousky široké maximálně tři centimetry.Udělejte na nich zářezy.
    3. Sádlo potřete připravenou směsí soli, pepře a česneku.
    4. Vezměte nádobu a položte kousky kůží dolů.

    Aby se sádlo dobře nakládalo, musíte ho nakrájet na malé kousky.

    Foto: Snímek obrazovky z kanálu YouTube Viktora Schischkina.

    1. Posypte solí a potřete bobkovým listem.
    2. Nechte 24 hodin při pokojové teplotě.
    3. Nádobu odešlete na pět dní do chladničky.

    Poté uložte sádlo do mrazničky – bude snadné odřezávat kousky.

    Martina Polanova
    Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
    Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
    RELATED ARTICLES

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Am beliebtesten