Odborník na výživu Michail Ginzburg prozradil, které svačiny jsou pro seniory nejužitečnější.Podle něj, pokud budete tyto potraviny jíst pravidelně, můžete výrazně snížit riziko vzniku nejen rakoviny, ale také aterosklerózy, arteriální hypertenze, cukrovky, rakoviny tlustého střeva a konečníku.
Odborník upozorňuje, že lidé nad 50 let by měli častěji konzumovat zdravé potraviny, stejně jako zakysané mléčné nápoje, ovesné kaše a müsli. Velmi užitečná je také konzumace ovoce a zeleniny.Například jíst více zeleninových salátů nebo plátků a také celozrnné nebo otrubové pečivo.
Podle lékaře taková svačina nasytí tělo všemi užitečnými mikroprvky – vlákninou, vlákninou, vitaminy a také probiotiky a komplexními sacharidy, píší Kubanskie Novosti.
Již dříve jeden lékař jmenoval dvě fatální chyby, kterých se starší lidé dopouštějí.
Odborník na výživu Michail Ginzburg má zajímavé názory. Myslím, že bychom měli naslouchat odborníkům v oboru a brát v úvahu jejich doporučení. Věřím, že správná strava může mít klíčový vliv na naše zdraví, zejména ve vyšším věku. Děkuji za užitečné rady!