HomeUžitečné tipyPokud chcete mít karbanátky šťavnatější, přidejte do mletého masa jednu polévkovou lžíci

Pokud chcete mít karbanátky šťavnatější, přidejte do mletého masa jednu polévkovou lžíci

Co můžete přidat, aby byly karbanátky šťavnatější?

Až budete příště dělat karbanátky, nezapomeňte do směsi mletého masa přidat lžíci hořčičných semínek nebo hořčičného prášku. Tuto podezřelou ingredienci pro sukulenty hledá každá hospodyňka.

Další nezbytnou ingrediencí pro přípravu směsi je chléb. Aby však byl šťavnatý, je třeba ho nejprve namočit do mléka. Dobrým nápadem by bylo použití starého chleba, který vám zbyl z předchozího dne.

Stejně důležité je odstranění kůže a ponechání vnitřku. Chléb namočíme do studeného mléka a poté přidáme k mletému masu a dalšímu koření. Důležitým aspektem je cibule. Přidejte ji k mletému masu syrovou, nakrájenou nebo nastrouhanou. Zkuste ji před přidáním do směsi trochu osmahnout. Chuť pokrmu bude nakonec úplně jiná.

Nepřehánějte to s mícháním vajec. Pro smažené karbanátky jsou nezbytná, ale nedoporučuje se přidávat do kila mletého masa více než dvě vejce.

Připravte tyto masové kuličky a celý stůl bude žasnout nad vaším kuchařským uměním.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten