HomeReceptyStačí 1 lžička do marinády - kebab bude křehký a chutný: špičková...

Stačí 1 lžička do marinády – kebab bude křehký a chutný: špičková ingredience

Chuť kebabu se výrazně zlepší, pokud do marinády přidáte jednu jednoduchou přísadu.

Díky ní bude maso velmi šťavnaté a měkké.

Do marinády přidejte kromě cibule, soli, pepře a dalšího koření také trochu cukru.

Na kilo a půl masa bude potřeba pouze jedna čajová lžička.

Cukr změkčí vlákna masa, takže bude šťavnatější, poznamenal Belnovosti.

Dříve bylo jmenováno ovoce, které by se mělo dát do marinády, aby se kebab z jakéhokoli masa ukázal dokonalý.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten