HomeReceptyTuto pizzu sníte i s kůrkou, skutečným mistrovským dílem je vzdušné těsto...

Tuto pizzu sníte i s kůrkou, skutečným mistrovským dílem je vzdušné těsto podle italského receptu

K dokonalé pizze patří nejen chutná poleva, ale také tenké, vzdušné těsto.O vysoké kvalitě pokrmu svědčí touha sníst i kůrky po stranách, tak chutné jsou.

Těsto připravte podle klasického italského receptu, který se používá v mnoha pizzeriích.Je poměrně jednoduchý, potřebuje jen několik cenově dostupných ingrediencí.

Jsou to dva hrnky mouky, jeden a půl hrnku vody, 30 mililitrů slunečnicového oleje, balíček sušeného droždí, půl lžíce cukru a sůl podle chuti.

Ohřejeme trochu vody, přidáme do ní cukr, sůl, droždí a mouku.Začneme hníst těsto a postupně přiléváme slunečnicový olej.

Tento jednoduchý recept je těsto, které se používá v pizzeriích.

Foto: Paul Williams – Funkystock/imageBROKER.com/Global Look Press.

Těsto nechte půl hodiny odležet při pokojové teplotě.Poté ho můžete vyválet a naaranžovat libovolnou náplň.

Dříve bylo hosteskám vysvětleno, jak připravit nadýchané palačinky bez droždí a dalších přísad.

Trik spočívá ve správném uhnětení těsta, které se připravuje na základě kefíru, mouky a vejce.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten