HomeReceptyVždycky jste to dělali špatně: tajemství dokonalého pilafu zná jen pár lidí

Vždycky jste to dělali špatně: tajemství dokonalého pilafu zná jen pár lidí

Uvařit vzdušný pilaf není tak obtížný úkol, jak se může zdát.A nemusíte kupovat další ingredience ani měnit obvyklý recept.

Jediné, co musíte udělat, je nasypat rýži před vařením do osolené vody o teplotě 60-70 °C.V tomto roztoku nechte zrna půl hodiny a poté tekutinu slijte. Když je rýže již uvařená, neměli byste spěchat a ihned ji zalít vodou.Je lepší ji nechat 2 až 4 minuty povařit spolu s masem a zeleninou.

Nejdůležitější je však správný poměr vody a rýže.Toho dosáhnete tak, že povrch rýže srovnáte a položíte na něj obyčejnou polévkovou lžíci a pak opatrně přilijete vodu.

Výsledkem je pokrm, který můžete bez rozpaků servírovat na jakoukoli slavnostní tabuli.Takovou chytrost sdílí kanál Culinary Technician Zen Channel.

Vždycky jste to dělali špatně: tajemství dokonalého pilafu zná jen pár lidí.

Foto: Kulinářská technika/Yandex.zen.

Zatím byly jmenovány tři příjemné bonusy denní konzumace jogurtu.

Martina Polanova
Martina Polanovahttps://restauracenanadrazi.cz/martina-polanova/
Dobrý den. Jmenuji se Martina a jsem autorkou tohoto úžasného příspěvku. Možná je to o zahradničení, možná o jídle. Nebo je možná o životosprávě. Každopádně, když jsem se o něm dozvěděla, projela jsem si ho, vyzkoušela v praxi a napsala vám o něm. Milý čtenáři.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten