Zkušená kuchařka prozradila nejjednodušší recept na omáčku ke knedlíkům, která promění pokrm v kulinářské mistrovské dílo.
Pro začátek bude třeba vzít lžičku zrnek pepře a důkladně je rozemlít v hmoždíři na prášek.Můžete si však koupit i hotové mleté koření, ale výsledek nebude stejný.
Poté do samostatné misky musíte dát trochu nasekaného čerstvého kopru a nadrobno nasekaný stroužek česneku.Dále se k zelenině pošle lžička hořčice, předem připravená směs paprik a plátek rozpuštěného másla.
Pro dokonalou chuť a konzistenci je třeba přidat také lžíci vývaru z knedlíků, radí autor kanálu YouTube Koster Chef.
Po důkladném promíchání získáte neuvěřitelně chutnou omáčku na pokrm.
Stačí jedna lžíce a knedlíky jsou božské: nebudete chtít jíst jiné.
Foto: Kanál Koster Chef na YouTube.
Mezitím byl odhalen trik, který umožňuje skladovat zakysanou smetanu a tvaroh mnohem déle.